Aquest blog i el c.d. d'imatges del "Mut Maceta" subjecta a llicència Creative Commons

dissabte, 13 d’octubre del 2007

Felanitx: vista panoràmica


Ens trobam a damunt sa Mola de’s Sindicat a Felanitx. Posant els nostres ulls cap el llevant aproximadament, observam el cementiri. S’ha de dir que en aquesta imatge és fa difícil observar detalls, tot i així ens podem fixar amb els dos molins que hi ha a la part superior esquerra de la fotografia per tenir una referència.
En la imatge més antiga, si ens fixam, el carrer de cases que es perllonga d’esquerra a dreta per la part inferior, podem deduir que es tracta del carrer de Campos. A la part superior dreta es perfila una miqueta el carreró llarg de Ca’s Concos. I com és evident, tornam a presenciar una mostra del que ha estat el creixement de la població probablement des dels anys 20 fins els nostres dies.
Podreu veure les fotografies amb més detalls i ampliades a http://www.llatzer.blogspot.com/
Probablement sigui "Maceta" en lloc de "Masseta". No he tengut temps de encalçar-ho, s’hauria de demanar a la família d’on li ve el mal nom, d’una maça d'eina, pel seu ofici de ferrer posem pel cas?. El que si sé, i puc assegurar-ho, és que quan escrivia el seu nom era Francisco Bonnín i quan firmava les fotografies era F.Bonnín. De totes maneres gràcies M. Àngel i Ramon per fixar-vos, sempre podem millorar el present.